+385 1 6387 482info@3eprojekti.hr

Idejni projekt rekreacijskog područja jezera Raminac – 3D vizualizacija (1 od 3)

Naš projekt Prostorno-programska studija područja oko jezera Raminac doživio je neočekivano pozitivnu reakciju našeg Investitora, Grada Lipika te smo krenuli u izradu Idejnog projekta rekreacijskog područja jezera Raminac koji smo nedavno završili. S obzirom da je kod projekta takvog mjerila za sve koji su uključeni u projekt (arhitekti, kooperanti, investitor..), a ujedno i radi promidžbe neophodna i vizualna komponenta krenuli smo u izradu 3D vizualizacija. Cjelokupni obuhvat od cca 80ha uključujući i 20tak građevina u četiri funkcionalne cjeline (rekreacijsko područje, ergela, kamp, hipodrom) je veliki pothvat.

/Users/ntontos/Downloads/1_situacija_2016 01 05.dwg

Cijeli proces radimo u suradnji s našim stalnim suradnikom iz MiNt Studia, E.G. Ntontosom. Finalni produkt biti će poster veličine reklamnog panoa i promidžbena knjižica sa svim infomacijama vezanim za projekt s vizualizacijama.

Jako smo ponosni što sa svima možemo podijeliti prve primjerke vizuala koje smo do sada napravili. Ostanite s nama jer sljedeći post koji će biti fokusiran na izradu 3D terena cijelog obuhvata stiže uskoro!

1.zgrada Hipodroma

21

22

23

2.pogled na bungalov funkcionalne cjeline Kamp

30

32

3.građevina info centra s vidikovcem na ulazu u Rekreacijsko područje

47

46

4.pogled na štalice konja lipicanaca na području Ergele

3D visualisation

7

5.građevina restorana unutar Rekreacijskog područja

42

6.građevina s popratnim sadržajima uz bazene na Rekreacijskom području

36

37

7.građevina uz sportske terene na churchsoftwareguide.net Rekreacijskom području

38

8.ulazna zgrada na područje Ergele

11