+385 1 6387 482info@3eprojekti.hr

Seminar EU projekt WIDER u Trstu “Eko-smart stambena rješenja za starije osobe“

Tanja, Jasna i Andrea su sudjelovale na seminaru “eko-smart stambena rješenja za starije osobe“  u Trstu 14.05.2015 godine koji se održao u hotelu Excelsior.

Cilj ovog projekta je da mala i srednja poduzeća otkriju nove tržišne niše, te kroz inovaciju usluga ostvare novi poslovni rast i razvoj.

Na samom početku seminara Wider projekti su predstavili svoju svrhu, partnerstvo i metodologiju jer pomažući mediteranskim zemljama da ostvare poslovne mogućnosti umrežavanjem sa marketinškim stručnjacima tako da produciraju inovacije i nova rješenja za starije i nemoćne osobe.

Seminar je namijenjen službenicima javnog sektora i stručnjacima iz zemalja CEI koji se bave planiranjem, projektiranjem i provedbom javnih politika , financijskim poticajima i svim vrstama potpornih mjera za malo i srednje poduzetništvo i inovacijama procesa, uključujući energetske učinkovitosti ili značajke automatizacije, idealno za kućište starijih osoba.

Link: http://www.wider-project.eu/news/central-european-transfer-seminar-on-eco-smart-housing-for-elderly-in-trieste.html