+385 1 6387 482info@3eprojekti.hr

Studio

Profil

Tvrtka 3E PROJEKTI ujedinjuje tri načela: ekologiju, energetiku i ekonomiju. Integriranim pristupom obuhvaća različita područja, razine rada i struke: prostorno planiranje, arhitekturu, krajobraznu arhitekturu, kartiranje i mapiranje (Geovis) te marketing. Inspirirani modernim dizajnom i umjetnošću, spajanjem tradicijskih  i modernih elemenata te primjenom ekoloških materijala, stručni tim stvara originalna i inovativna rješenja. Kroz promišljanje o obnovljivim izvorima energije i suradnju s drugim inozemnim i domaćim tvrtkama, stvaramo ekološka rješenja koja ugrađujemo u planove i projekte. Povezujući se s energetskim udrugama i zadrugama, tvrtka ih podržava s inicijativom za čim većom ekološkom osviještenosti. Vodeći se inovativnim pristupom modela integriranog razvoja,  tvrtka 3 E PROJEKTI ulazi u lokalne zajednice i nastoji ih razviti počevši od prostorno-planske razine sve do projektne i provedbene, istražujući mogućnosti za razvoj željenih aktivnosti, atraktivnosti, potencijala prostora, uz naglasak na ekologii, jednostavnosti, funkcionalnosti, kreativnim rješenjima i pružanju svih usluga na jednome mjestu.

500
SINCE
0
CLIENTS
0
PROJECTS
0
LIKES

Tim

 • Ines Matulić, MBA
  Ines Matulić, MBAdirektorica
 • Jelena Šimat, dipl.ing.arh.
  Jelena Šimat, dipl.ing.arh.ovlaštena arhitektica, urbanistica
 • Mirjana Miloševski Ntontos, dipl.ing.arh.
  Mirjana Miloševski Ntontos, dipl.ing.arh.arhitektica, urbanistica
 • Nikolina Krešo, mag.ing.prosp.arch.
  Nikolina Krešo, mag.ing.prosp.arch.krajobrazna arhitektica
 • Tanja Udovč, mag.ing.prosp.arch.
  Tanja Udovč, mag.ing.prosp.arch.krajobrazna arhitektica
 • Matej Živković, mag.oec.
  Matej Živković, mag.oec.poslovno planiranje i analiza

PROCES RADA

Kroz cijeli proces razvoja projekata nudimo svojim klijentima potpunu uslugu

Partneri i suradnici

3E PROJEKTI surađuju s različitim tvrtkama partnerima unutar Hrvatske i u inozemstvu. Cilj je proširiti krug suradnika i partnera na ostale struke i djelatnosti s kojima se nadopunjujemo u planiranju i uređenju prostora s naglaskom na područje ekologije i obnovljivih izvora energije.

Youth New York Giants Jason Pierre-Paul Nike White Game Jersey,Pro Line Womens Chicago Bears Pat O”Donnell Team Color Jersey Cheap Jerseys.Pro Line Men’s Houston Texans Christian Covington Team Color Jersey,Pro Line Women’s New York Jets Dee Milliner Team Color Jersey

Partneri i suradnici:

ELAG d.o.o.

HORTING d.o.o.

INOVAPRO d.o.o.

INSTITUT ZA ELEKTROPRIVREDU I ENERGETIKU d.d.

E.G. NTONTOS, architect

NESEK d.o.o.

PROMETIS d.o.o.

TETIDA d.o.o.

URED OVLAŠTENOG KRAJOBRAZNOG ARHITEKTA, ROBERT DUIĆ dipl.ing.agr.