+385 1 6387 482info@3eprojekti.hr

SUDJELOVALI SMO NA RADIONICI AGROTURIZAM I ARHITEKTURA U SKLOPU PROGRAMA ARTUR, DRUŠTVA ARHITEKATA ZAGREB.

Posjetili smo lokaciju pustare Zlatna greda u Baranji gdje smo se suočili s fenomenom pustara, planskih naselja specifičnih za područje Baranje i okolice, koja trenutačno stoje devastirana i nedovoljno prepoznata. Dobar primjer prakse su pustara Zlatna greda i Višnjica koja idu u smjeru revitalizacije naselja kroz sektor turizma.

Women’s Baltimore Ravens Kamar Aiken Pro Line Alternate Jersey,Women’s New Orleans Saints Darren Sproles Nike Black Game Jersey.Women’s Jacksonville Jaguars Brad Nortman Pro Line Teal/Black Player Jersey,Men’s Houston Texans J.J. Watt Nike Gray Gridiron Gray Limited Jersey,Youth Jacksonville Jaguars Allen Robinson Nike Black Team Color Game Jersey Cheap Jerseys

Posjetili smo i lokacije Kneževih vinograda i domaćinstvo Kranac.

Rezultati radionice su išli u smjeru revitalizacije postojećih objekata i putova te ostale infrastrukture  kao nenametljive, naglasak na mirnom boravku u prirodi kroz zanmljivo gastro ponudu, mogućnosti za razvoj kampova i ostalih popratnih sadržaja kao i muzeja koji će svjedočiti o vremenu nastanka i povijesti. Detaljnije rezultate kao i fotogaleriju možete pogledati na stranici ARTURA.

U prilogu naša fotogalerija.

Više o pustarama možete saznati i u članku Dine Stober, koja nam je na licu mjesta prenijela sve informacije vezane za lokacije pustara na području Baranje.

kuruzarna_pustara

arhitektura_baranja NASLOVNA SLIKA

detalj

objekt_pustare